Взриви се увеселителен парк.Взрив и пламъци от увеселителен парк ужасиха хората.Дим

...
Взриви се увеселителен парк.Взрив и пламъци от увеселителен парк ужасиха хората.Дим
Коментари Харесай

Взриви се увеселителен парк

Взриви се увеселителен парк.

Взрив и пламъци от увеселителен парк ужасиха хората.

Дим и пламъци се издигат до небето след експлоадирането на пожар в Oceana Waterworld в увеселителния парк Liseberg в Гьотеборг, Швеция в понеделник предиобед. Oceana Waterworld е най-големият атракцион в страната.

„ Важно е обществеността да стои надалеч от мястото, споделя представителят на полицията Аугуст Бранд пред шведските медии, добавяйки, че Grand Hotel Curiosa на Liseberg, който се намира в непосредствена непосредственост до водния парк, е изцяло евакуиран дружно с няколко жилищни и офис блока, информират The Sun и Mail online

Поставени са и пътни блокади, до момента в който пожарникарите се борят да овладеят огъня.  Хората са предизвестени да не излизат на открито, да затворят прозорците, с цел да не се задушат от отровния дим.

„ Първо видяхме пушек, по-късно огън и по-късно избухна “, свидетелства очевидка пред Expressen, добавяйки, че във въздуха имало гъста миризма на „ изгоряла пластмаса “.

„ Гледахме по какъв начин водната пързалка се строи в продължение на няколко месеца. Сега за минути остана единствено скелет “, сподели тя.

Oceana Waterworld е голямо оборудване в увеселителния парк Liseberg, който е най-големият панаир в страната.



Инсталацията, чието създаване коства към 1,2 милиарда крони ( ок 90 милиона евро),

трябваше да бъде отворена по-късно тази година и се очакваше да бъде огромен шлагер за Liseberg – една

от най-популярните туристически атракции в Гьотеборг.

Атракционът се разгръща върху 6000 квадратни метра на закрито и 4000 квадратни метра навън и е проектирана да разреши на към 1750 къпещи се да се насладят на най-съвременното преживяване в аквапарка.

Ако беше приключен, паркът щеше да съставлява една от най-големите атракции в Европа.

Изпълнителният шеф на Liseberg Андреас Андерсен споделя пред локалния вестник Göteborgs-Posten, че групата е задействала своята процедура за „ ръководство на рецесии “ и е свикала среща на борда след опустошението на тяхната инвестиция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР